De omgeving

In de Albir omgeving een appartement huren aan de Costa Blanca.

Albir is een kleine rustige badplaats en ligt ca. 50 km van het vliegveld van Alicante. Achter het brede strand ligt een gezellige boulevard en wandelpromenade.
De omgeving leent zich geweldig voor fietstrips en wandeltochten. Er kan bijvoorbeeld naar Altea worden gelopen of gefietst, waar langs de gehele route zonovergoten terrasjes te vinden zijn.

Als U op zoek bent naar een gezellige bestemming voor een vakantie of om te overwinteren, dan is Albir een perfecte locatie.  De omgeving van Albir biedt talloze mogelijkheden op recreatief en cultureel gebied.

Ook op het gebied van pretparken heeft de omgeving van Albir u veel te bieden. Terra Mitica, Aqualandia en Mundomar bieden voor elk (en iedere leeftijd) wat wils. In de directe omgeving zijn er ook diverse golfbanen te vinden.

Op nog geen half uur rijden van Albir ligt Guadelest.
Guadalest heeft enkele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het Kasteel van San José uit de 11de eeuw, het Fort van Alcozaiba eveneens uit de 11de eeuw, Casa Orduña (museum), de 18de eeuwse Parochiale Kerk in Barokstijl en de gevangenis uit de XII eeuw gelegen onder het gemeentehuis.

Elke zondag van 09.00 tot 14.00 is er een markt in Albir.

Wilt u lekker luieren op uw vakantie? Geen probleem, want de mooiste stranden vindt u ook aan de Costa Blanca. Het strand van Albir is slechts ca. 1 kilometer van Appartement Amarillo vandaan.

Zoals u begrijpt is dit slechts een greep uit van de vele mogelijkheden die een bezoek aan Albir u biedt.

Bekijk ook de andere links onderaan deze pagina voor meer ideeën voor uitjes.

Mocht u specifieke vragen op dit gebied hebben dat kunt u ons altijd even bellen of e-mailen.

Contact